Repair Café Voorschoten

Weggooien? Mooi niet!

Sinds januari 2017 zijn wij met ons Repair Café actief in Voorschoten. Iedere laatste zaterdag van de maand houden we een reparatiedag in het atelier Zij aan Zij van de Gemiva-SVG groep in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten. (Uitgezonderd de maanden augustus en december).

Inmiddels zijn wij met een groep van 20 vrijwillige reparateurs, met ieder zijn technisch specialisme, op genoemde reparatiedagen bezig met het herstellen van defecte huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers, broodroosters, koffiezet- en scheertoestellen. Kortom: alle apparaten met een snoer en stekker. Daarnaast verrichten wij ook kleding en textielreparaties, kapot meubilair en speelgoed en kleine fietsreparaties en slijpen wij messen en scharen.

Een bezoek aan ons Repair Café is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen vragen wij wel een financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, daarvan kunnen wij weer gereedschappen aanschaffen.

Onze website www.repaircafevoorschoten.nl verschaft uitgebreide informatie over de oprichting en doelstelling van onze organisatie en geeft een keur aan artikelen van de afgelopen jaren.

Adres

Schoolstraat 100-108
2251 BK
Voorschoten

Contactpersoon

Leen Burghart

Openingstijden

Het Repair Café is altijd op de LAATSTE ZATERDAG van de maand van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend. (uitgezonderd in de vakantiemaanden juli en december).
30 Apr
Repair Café Voorschoten
Lees meer >
29 Jan
Repair Café Voorschoten
Lees meer >